Πίστεψε στο Χριστό και θα σωθείς

Βλέπεις τι γίνεται στο κόσμο και ανησυχείς. Χίλια δυο πράγματα σε φέρνουν σε αμηχανία και ταράζουν τον ύπνο σου. Η συμπεριφορά των συνανθρώπων σου σε εκπλήσσει και σε απογοητεύει.

Η αδικία των μεγάλων, για τους φτωχούς και και ανήμπορους λαούς σε αγανακτεί. Τίποτα στο κόσμο μας δε βρίσκεται στη θέση του κανονικά. Όλα είναι ανακατεμένα και όσο πάνε ανακατεύονται περισσότερο. Πως να κοιμηθεί κανείς ήσυχος και να ξυπνήσει χαρούμενος σε ένα τέτοιο κόσμο, πονηρό και διεφθαρμένο που συνεχώς βυθίζεται στην αδικία, στη βία και τη σαρκολατρεία.

Αγαπητέ φίλε πίστεψε στο Χριστό και θα σωθείς συ και ο οίκος σου. Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε ο απόστολος Παύλος στο δεσμοφύλακα των Φιλίππων, όταν τον ρώτησε: <<Κύριοι, τι πρέπει να κάμω διά να σωθώ; Οι δε είπον· Πίστευσον εις τον Κύριον Ιησούν Χριστόν, και θέλεις σωθή, συ και ο οίκός σου.>> Πράξ., ιστ', 30-31

Δεν υπάρχει άλλη λύση , από την πίστη στον Ιησού χριστό. Όσα συμβαίνουν σήμερα που ζούμε στις έσχατες ημέρες, είναι σημεία που τα έχει πει ο Ιησούς Χριστός και είναι γραμμένα στο Ευαγγέλιό Του. Ως και το σύστημα αριθμών με χάραγμα και με κωδικό αριθμό 666, το είπε στον Ιωάννη τον απόστολο, που το έγραψε στην Αποκάλυψη το 95 μ.Χ. και το είδαμε να γενικεύεται σε όλα τα κράτη και να εφαρμόζεται από το έτος 1984. Άραγε ο Ιησούς Χριστός είναι το μόνο πρόσωπο που μπορούμε να εμπιστευθούμε σήμερα, όχι μόνο γιατί προανήγγειλε τις κοσμογονικές αλλαγές και ανακατατάξεις, αλλά γιατί τον βλέπουμε να ενεργεί στις ζωές των ανθρώπων, να τους σώζει από κάθε δυστυχία και να τους κάνει ευτυχισμένους.

Ο Ιησούς Χριστός δεν είναι ο αμαρτωλός που αγίασε, ούτε ο άνθρωπος που ηρωποιήθηκε ή θεοποιήθηκε, αλλά είναι ο Υιός του Θεού που ενανθρωπίστηκε. Γι' αυτό στη Διαθήκη Του, το Ευαγγέλιό Του, δε βρίσκουμε κανένα λάθος και ότι έχει προαναγγείλει εκπληρώνονται μπροστά στα μάτια μας. Θα μου πείτε ο Νοστράδαμος δεν είπε ότι το 1999 θα έλθει το τέλος του κόσμου; Δεν είπε διάφορα γεγονότα και γίνανε; Ο νοστράδαμος δεν ήτανε προφήτης. Απλώς διάβασε τις προφητείες της Αγίας Γραφής και τις μελέτησε και έβγαλε διάφορα συμπεράσματα. Εμείς δε μιλάμε για το νερό που υπάρχει στις γούρνες, αλλά για την πηγή, που είναι ο Ιησούς Χριστός και ο Λόγος Του. Δεν περιμένουμε άσπρες μέρες στο κόσμο. Δεν περιμένουμε καλυτέρευση σε τίποτα. Οι μέρες θα γίνουν πιο μαύρες και θα καταλήξουμε στην εμφάνιση του αντιχρίστου και στις επτά <<έσχατες πληγές>> που γράφει η Αποκάλυψη του Ιωάννη(ιστ'). Μέσα σ' αυτή την κατάσταση υπάρχει και το υπέρλαμπρο φως.

<<Και πας όστις αν επικαλεσθή το όνομα του Κυρίου, θέλει σωθή>>. Πράξ. Β':21. Αυτός είναι ο πιό κατάλληλος καιρός να επικαλεστείς το όνομα του Κυρίου Ιησού Χριστού. Είναι καιρός να πιστέψεις στο Ευαγγέλιό Του και να λάβεις τη σωτηρία που εξασφάλισε για σένα, με τη σταυρική Του θυσία, επάνω στο λόφο του Γολγοθά. Διάβασε το Ευαγγέλιο, πίστεψέ το και ακολούθησέ το σαν καταστατικό της ζωή σου. Γίνε Χριστιανός με τη θέλησή σου και με επίγνωση της διδασκαλίας του Ιησού Χριστού. Γονάτισε στο δωματιό σου και μίλησέ Του. Η ζωή σου θα αλλάξει. Οι ενέργειες του Ιησού Χριστού θα γίνουν πολύ φανερές και δυναμικές στη ζωή σου. Θα βλέπεις φανερή την παρουσία του Θεού, να σε συνοδεύει παντού και θα έχεις μια αγάπη για το Χριστό και θα λες <<Ελθέτω η Βασιλεία Σου>>. Θα είσαι χαρούμενος και ευτυχισμένος, γιατί συγχωρέθηκαν οι αμαρτίες σου και θα νιώθεις μεγάλη ευχαρίστηση όταν κάνεις το θέλημα του Θεού. Η σωτηρία σου θα επεκταθεί στον οίκο σου. Τα παιδιά σου θα επιστρέψουν από την αμαρτία και αντί να τα περιμένεις εσύ τις νύχτες να επιστρέψουν στο σπίτι από τα νυχτερινά στέκια, θα σε περιμένουν αυτά να ετοιμαστείς για να πάτε να ακούσετε το Λόγο του Θεού. Πίστεψε στο Χριστό και θα σωθείς

Η διεύθυνσή μας

Αγίου Νικολάου 92
Μεγαλόπολη
Τ.Κ. 22200
Τηλ.: 27910.23270